Turva

Hymyile, olet Turvassa!

Teollisuusliiton jäsenvakuutukset siirtyivät 1.1.2021 Turvaan. Ammattiliitto on ottanut jäsenilleen mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja matkustajavakuutuksen. Teollisuusliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Tutustu jäsenvakuutuksiisi sekä etuihisi osoitteessa turva.fi/teollisuusliitto.

Turva on työtä tekevien ihmisten yhdessä omistama vakuutusyhtiö, joka tarjoaa alan parasta palvelua sekä kattavaa ja kannattavaa vakuutusturvaa. Turvassa vakuutat elämäsi rakkaimmat asiat helposti ja yksinkertaisesti. 

Teollisuusliiton jäsenenä olet meillä harvinaisen hyvässä Turvassa, tarjoamme jäsenille tuntuvia etuja sekä ainutlaatuisia vakuutustuotteita. Teemme tämän mielellämme - mekin uskomme, että yhdessä olemme enemmän. 

Vakuutusyhtiö Turva on:
* kotimainen
* alan paras palvelu
* ammattiliiton jäsenet saavat erityisiä etuja ja 10% jäsenalennuksen
* vakuutuksia niin kotiin, tien päälle kuin itsesi ja rakkaittesi turvaksi - kaikkiin elämän tarpeisiin. 

Osallistu Turvan arvontaan ja voita 1000 euron S-ryhmän lahjakortti!
Hemmottelua, hotelliyö, ostoksia, ravintolaillallinen tai vaikkapa stoppi huoltoasemalle... S-ryhmän lahjakortilla voit maksaa yli 1 500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. 
Osallistu Turvan järjestämään S-ryhmän lahjakorttiarvontaa osoitteessa turva.fi/arvonta. Samalla voit pyytää meiltä vakuutustarjouksen. 

Oletko jo Turvassa? Hommaa kaveritkin Turvaan!
Jos kerran olet jo Turvassa, älä jätä kavereitakaan pulaan. Kun suosittelet tuttavallesi Turvaa, hyödytte molemmat: hän saa vakuutusturvan, sinä puolestasi palkkioksi S-ryhmän 20 euron lahjakortin. Kysy kaveriltasi lupa ja suosittele osoitteessa turva.fi/kaveri.